如果您对日本山椒(日本无刺花椒)感兴趣,请联系我
日本山椒に興味がある方は、ご連絡ください
If you are interested in Japanese mountain pepper (Japanese sanshou), please contact me:
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日本の山椒(さんしょう)は中国にあります
日本山椒在中国
Japanese sanshou in China
我将用以下分类作为详细介绍日本山椒
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种植情况
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料理方法
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27年の努力を経て、私たちは日本の良質な農作物である山椒を良質な品種として導入し、中国で栽培し、無農薬無重金属残留を実現し、グリーン食品を申請している。現在は2000ムーの栽培面積しかないが、年間生産量は50トンの青果か10トンの紅果である。しかし、欧米を中心に料理人や専門家の注目を集め、世界中で人気を集めている。特に中国では、ますます多くの人が日本の美食が好きになって、日本の山椒を仕入れ始めました。世界が誇る日本産香料の最高峰「朝倉山椒」をぜひお楽しみください。
经过27年努力,我们把日本优质农作物——山椒,作为优质品种引进,在中国种植,做到了无农药无重金属残留,正在申请绿色食品。虽然现在只有2000亩种植面积,年产量50吨青果或10吨红果。但以欧美为中心,日本山椒受到厨师和专家的关注,在全世界都很有人气。尤其在中国,越来越多人喜欢日本美食,开始采购日本山椒。请一定要品尝世界上引以为豪的日本产香料之最高峰“朝仓山椒”。
After 27 years of efforts, we have introduced Japanese high-quality crop - Japanese Sanshou(Japanese pepper) as a high-quality variety and planted it in China. We have achieved no pesticide and no heavy metal residue. We are applying for green food. Although there is only 2000 mu of planting area, the annual output is 50 tons of green fruit or 10 tons of red fruit. However, focusing on Europe and the United States, Japanese Sanshou(Japanese pepper) has attracted the attention of chefs and experts and is very popular all over the world. Especially in China, more and more people like Japanese food and begin to buy Japanese Sanshou(Japanese pepper). Please be sure to taste chaocang Sanshou(Japanese pepper), the highest peak of Japanese spices in the world.
日本山椒の歷史(山椒的历史)
和歌山県は全国の山椒生産量の60%を占め、日本一の山椒生産地である。日本山椒の栽培は今から800~1000年の歴史があります。平安時代中期の「延喜式」(法令集)に記載されています、「紀伊国秦椒三升」(紀伊国は現在の和歌山、秦椒は山椒の名称)で、当時山椒は貢ぎ物とされていました
和歌山县占全国山椒产量的60%,是日本第一的山椒生产地。
日本山椒的栽培距今已有800~1000年的历史。在平安时代中期的<</span>延喜式>(法令集)有记载
“纪伊国秦椒三升”(纪伊国是现在的和歌山、秦椒是山椒的名称),当时山椒被定为贡品
Wakayama County accounts for 60% of the national output of chaocang Sanshou(Japanese pepper) and is the first production place of chaocang Sanshou(Japanese pepper) in Japan.
The cultivation of Japanese chaocang Sanshou(Japanese pepper) has a history of 800 ~ 1000 years. It is recorded in the Yanxi style (collection of laws) in the middle of the Ping'an era
"Three liters of Qinjiao in Jiyi country" (Jiyi country is now the name of Hege mountain and Qinjiao is the name of Sanshou), and Sanshou was designated as a tribute at that time
中国山椒的历史
1994年、中国は国際先進農業を導入し、日本から無刺山椒の苗木を導入した。
2013年、栽培技術を絶えず最適化し、日本の無刺山椒は中国河北省、山東省で栽培効果が低い。
2015年、中国四川省で日本山椒の栽培を開始
2019年、山椒の日本向け販売開始
2021年、栽培面積は2000ムーに達する
2022年、世界が誇る日本産香料の最高峰「朝倉山椒」をぜひお楽しみください。すぐに連絡します(呉さん、Wu San)
将来、私は引き続き日本の山椒の中国での情況を報道します
1994年,中国引进国际先进农业,从日本引进无刺山椒树苗
2013年,不断优化种植技术,日本无刺山椒在中国河北、山东种植效果较差
2015年,开始在中国四川种植日本山椒
2019年,开始向日本销售山椒
2021年,种植面积达到2000亩
2022年,期待把优质山椒销售给您,立即联系(呉さん,Wu San)
未来,我会继续报道日本山椒在中国的情况
History of Sanshou(Japanese pepper)in china
In 1994, China introduced international advanced agriculture and prickly ash seedlings from Japan
In 2013, the planting technology was continuously optimized, and the planting effect of Japanese prickly ash was poor in Hebei and Shandong, China
In 2015, Japanese mountain pepper was planted in Sichuan, China
In 2019, it began to sell mountain pepper to Japan
In 2021, the planting area will reach 2000 mu
In 2022, we look forward to selling high-quality mountain pepper to you. Please contact (Wu San) immediately
In the future, I will continue to report on the situation of Japanese pepper in China
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